Löydä halvat lennot

Kuinka löytää halvat lennot? Tämä voikin olla monimutkaista varsinkin sesonkiaikoina. Paras tapa löytää halvat lennot on matkustaa sesonkin ulkopuolella, ja ostaa liput hyvissä ajoin. Myös mattimyöhäiset sekä loma-aikoina matkustavat saattavat näiden vinkkien avulla löytää kohtuuhintaiset lennot

Äkkilähdöt edullisesti

Mikäli olet myöhään liikkellä, ja etsit edullisia lentoja, kannattaa olla joustava. Etsi kohteen pääkenttien lisäksi myös sivukentille lentoja. Näitä lentoja operoivat halpalentoyhtiöt. Vaikka sivukenttä saattaa olla kauempana kohteesta kuin päälentokenttä, tuo sivukentille lentäminen kuitenkin mojovat säästöt. Etsi myös lentoja useilta eri päiviltä, sillä tiettyjen päivien lennot ovat myös yleensä kalliimmat. Varaudu kuitenkin siihen, että halpoja lentoja hakiessasi myös matka-ajat pidentyvät, sillä matkareitistäsi voi muodostua varsin mielenkiintoinen useiden eri vaihtojen takia. Liity myös lentoyhtiöiden kanta-asiakkaaksi ja salli heidän lähettää sinulle sähköpostiin viimehetkien tarjoukset. Monet lentoyhtiöt lähettävät kanta-asiakkailleen äkkilähtöjä huippuhalvalla muutamaa päivää ennen lähtöä koneiden täyttöasteiden parantamiseksi.
Hyvä tapa löytää halvat lennot on myös mennä matkatoimistojen sivuille, ja etsiä äkkilähtöjä pakettimatkojen kautta. Lennot, lentokenttäkuljetuksen, opaspalvelut sekä hotellin voi saada yhdessä huomattavasti halvemmalla kuin pelkät lennot.
Opiskelijat ja nuoret saavat usein roimalla alennuksilla lentoja Kilroyn ja muiden matkatoimistojen kautta.

Halpoja lentoja etsimässä?

Hyödynnä lentoyhtiöiden ylibuukkaus

Lentoyhtiöillä on tapan ylibuukata koneitaan etenkin Yhdysvalloissa ja Aasiassa, koska lähes joka lennolla tietty prosentuaalinen osuus matkustajista jättää saapumatta koneeseen. Usein kuitenkin tämä ylibuukkaus menee pieleen, ja lentokoneeseen eivät mahdukaan kaikki varauksen tehneet matkustajat. Tällöin lentoyhtiöt tiedustelevat, haluaisiko joku luopua vapaaehtoisesti paikastaan, ja saada tästä kompensaatiota, esimerkiksi paikan puoleen hintaan seuraavalle lennolle, matkustustason korotuksen business-luokkaan tai lennon jopa ilmaiseksi. Jotkut rohkeat travellerit buukkaavatkin itsensä suosittujen päivien lennoille, saapuvat lentokentälle ja ilmoittautuvat ensimmäisten joukossa vapaaehtoisiksi seuraavalla vapaalle lennolle. Tämä saattaa toimia, mutta pahimmassa
tapauksessa kone ei olekaan ylibuukattu ja maksat kalliin hinnan lennostasi, sillä suosituimmat päivät ovat ne kalleimmat. Usein uhkapeli tosin kannattaa.

Edulliset lentoliput – varaa tästä!

Halvat lennot netistä

Halpaa lentoa etsivä matkailija hyödyntääkin internetin lentohakuja sekä halpoja diilereitä. Internet on täynnä erilaisia halpoja lentoja etsiä sivustoja, joista osasta todella löytää edullisia lentoja, kun toiset taas myyvät normaalihintaisia lentoja mainostaen niiden olevan alennettuja.
Yksi suosituimmista ja tunnetuimmista sivustoista on Ebookers, jossa lentoja etsitään päivittäin satoja tuhansia kertoja. Toinen suosittu ja luotettavaksi tunnustettu sivusto on Supersaver, jonka kautta voi löytää etenkin äkkilähtöjä hyvin edullisesti. Kannattaa myös hyödyntää tämän sivuston Halpojen lentojen metsästys – sivusto.

Lisäksi kannattaa tarkistaa lentoyhtiöiden omat sivut, joiden kautta lentoja saattaa saada edullisesti ilman välikäsiä sekä matkatoimistot, esimerkiksi Area, jonka valikoima on hyvin kattava.

This entry was posted in Lennot & Liikkuminen and tagged , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *