Apollomatkat


Apollomatkat ovat suomalaisille reissaajille vielä varsin tuntematon täyden palvelun matkatoimisto. Osana sveitsiläistä Kuoni-matkakonsernia Apollomatkat ovat yksi pohjoismaiden suurimmista pakettimatkatoimistoista. Alfred Kuonin jo vuonna 1906 perustama Kuoni-konserni on voittanut vuosina 1998-2008 11 kertaa peräkkäin World’s Leading Tour Operation – palkinnon laadukkaista matkapalveluista. Pohjoismaissa Kuonin Apollomatkat on toiminut vuodesta 1982 ja Suomessa vuodesta 2010. Matkatoimisto myy valmismatkoja pääasiassa lämpimiin kohteisiin. Matkoja pystyy ostamaan niin nettisivujen kautta, puhelimitse kuin Helsingin Kaivokadulla sijaitsevasta myymälästä.
Vielä ehdit kesäksi reissuun! Klikkaa tästä ja varaa matka etelän lämpöön edullisesti!

Apollomatkojen lomakohteet

Kesäkohteet
Bulgaria
Kroatia
Kreikka
Espanja

Talvikohteet
Jordania
Kuuba
Kanariansaaret
Israel
Thaimaa
Dominikaaninen tasavalta
Meksiko

Vankka osaaminen Kreikan matkoista

Apollomatkoilla on huima määrä kohteita Kreikassa. Rauhaa ja yksityisyyttä kaipaaville oiva kohde on Naxos, jonne matkataan Santorinilta veneellä ja jossa paikalliset eivät ole riippuvaisia turismista. Täällä voi aurinkoa ottaa rauhallisissa poukamissa privaatisti ja harrastaa esimerkiksi varjoliitoa tai surffausta. Sanotaanpa myös että Kreikan parhaimmat viinit löytyvät juuri Naxoksesta.
Sukeltajien paratiisi on Paros, joka on yksi harvoista paikoista Kreikassa, jossa laitesukeltaminen on sallittua. Saarella on hyvät ostosmahdollisuudet sekä ihastuttava satama-alue. Sieltä on myös helppo tehdä päiväreissuja esimerkiksi Naxokselle.
Santoriini on loistovalinta historiasta kiinnostuneille. Aikuisempaan makuun sopiva kohde on kuulu jylhistä maisemista sekä minolaisen ajan arkeologisista kohteista.
Rhodos ja Kos, joita myös Pikku-Britanniaksi sekä Skandilandiksi kutsutaan, ovat tunnettuja yksinä euroopan parhaista bilekohteista. Keski-ikä näissä kohteissa on parikympin tienoilla ja iltaisin kadut vellovat juhlijoista. Keskeisen sijaintinsa ja hyvin kulkuyhteyksien takia kohteet sopivat myös muillekin kuin bilettäjille, sillä Kosilta ja Kreetalta on helppo tehdä päivämatkoja sekä osa alueesta on hyvinkin rauhallista. Alueet ovat tunnettu myös erinomaisista shoppailumahdollisuuksista.
Lefkas puolestaan on tunnettu letkeästi meiningistä sillä alueella on ainutlaatuinen kreikkalainen tunnelma kohtuullisen suurista turistivirroista huolimatta. Alueelta löytyy erinomaisia baareja, ravintoloita sekä kauppoja. Sieltä on myös helppo lähteä esimerkiksi purjehtimaan joonianmerelle.

Lennot tutulla ja turvallisella Finnairilla

Apollomatkat kuljettaa lähes kaikki asiakkaat Finnairin siivillä. Helsingin lisäksi esimerkiksi Rhodokselle ja Kreetalle on mahdollista lentää myös Oulusta, Kokkolasta, Jyväskylästä, Vaasasta sekä Turusta.

Apollomatkojen kautta voi varata myös pelkät lennot, lennot+hotellin tai vaikkapa Golf- ja All Inclusive-matkan.

Vaikka Apollomatkat on vasta muutaman vuoden kuljettanut suomalaisia etelän lämpöön, on se jo kerännyt paljon posiitivista palautetta asiakkailtaan. Vankka, lähes sadan vuoden kokemus Kuoni-kornilla on tuonut varmuutta ja turvallisuutta pakettimatkoihin. Kohteissa paikalla ovat vastassa suomalaiset oppaat sekä syrjäisimmillä saarilla opas on tavoitettavissa puhelimitse vuorokauden ympäri.

Oletko matkustanut Apollomatkoilla? Kerro kokemuksista meille!

This entry was posted in Matkatoimistot and tagged , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *